До опалювального сезону влада має намір встановити нові тарифи. "Наш край" закликає вірити Президенту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.10.2021 · 15:52 · переглядів - 6948

Понад 32% зростання вартості теплопостачання може очікувати на бердянців вже до нового опалювального сезону. Меморандум між Президентом і Асоціацією міст України для бердянців може виявитись порожнім документом.


Тарифна політика міської влади цієї осені викликає не просто безліч запитань, а цілий шквал обурення серед населення. Спочатку переглянуто вартість проїзду, через тиждень заговорили про нову можливість зростання тарифів на громадські перевезення, паралельно триває обговорення про необхідність затвердження нових розрахунків тепломережі. В черговий раз тарифи на тепло обговорили на сесії міської ради.

Так, Валерій Баранов продовжує наполягати, що економічні розрахунки тепломережі обгрунтовані і навіть при збереженні минулорічної вартості газу, тариф для населення все одно має зрости. Якщо ж центральна влада передбачить в бюджеті країни компенсації для населення, тоді тепломережа отримає різницю коштів. За словами Валерія Баранова компенсація має скласти понад 60 млн гривень.

Депутат від "Нашого краю", в минулому очільник міського осередку "Європейської солідарності" Віктор Цуканов закликав міського голову вірити Президенту Зеленському, оскільки Гарант запевнив українців в збереженні минулорічних тарифів на тепло.

Проект рішення про затвердження тарифів БПТМ виноситься на найближче засідання виконавчого комітету.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок