За підозрою у колабораційній діяльності судитимуть мешканця Бердянського району Олексія Марченка

Бердянськ 24
25.04.2024 · 17:02 · переглядів - 2061

Мешканець села Стульневе Чернігівської громади Бердянського району постане перед Судом за підозрою у колабораційній діяльності


30-го травня у м. Вільнянськ відбудеться судове засідання у кримінальній справі за підозрою у колабораційній діяльності стосовно мешканця Бердянського району Олексія Марченко. Повістку про виклик до Суду оприлюднили на офіційному сайті Офісу Генерального прокурора України.

Олексій Марченко 1983-го року народження, мешканець с. Стульневе Чернігівської громади також занесений до бази Миротворця. Згідно інформації, представленої на сайті, мешканець Чернігівської громади добровільно пішов на співпрацю з окупантами та отримав посаду в незаконно утвореному  правоохоронному або судовому органі на тимчасово окупованій території України. 

Згідно санкції ч.7 ст. 111-1 правопорушення карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої. 

Нагадаємо, ще одна мешканка Чернігівської громади Катерина Саєнко також підозрюється у колабораційній діяльності за зайняття посади в бухгалтерії незаконно утвореного «правоохоронного» органу.




Останні новини Бердянська
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок