Ще одна мешканка Бердянського району підозрюється в колабораційній діяльності

Бердянськ 24
12.04.2024 · 17:55 · переглядів - 2060

Катерина Саєнко, мешканка Чернігівської громади Бердянського району, підозрюється у колабораційній діяльності. Прокуратура Запорізької області завершила досудове розслідування


За інформацією слідства Катерина Саєнко в першій половині вересня 2022-го року добровільно зайняла посаду «молодшого спеціаліста бухгалтерії відділення поліції №2 (СМТ Чернігівка) по м. Бердянську та Бердянському району».

Слідством встановлено: відповідно до займаної посади Саєнко виконувала функціональні обов’язки по забезпеченню організації, супроводу та веденні бухгалтерії, формування повної та достовірної інформації про економічні процеси та фінансові результати діяльності, організації, необхідної для оперативного керівництва, здійснювала контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій, вела виплату зарплати працівникам, здійснювала контроль за дотриманням касової дисципліни, розрахунками з підзвітними особами та готувала дані для складання балансу й оперативних зведених звітів про доходи і витрати грошових коштів правоохоронного органу за стандартами держави-агресора на тимчасово окупованій території Чернігівської селищної територіальної громади, реалізація яких в свою чергу забезпечує становлення та зміцнення окупаційної влади рф шляхом утворення і функціонування незаконно створеного окупаційного правоохоронного органу рф на окупованій території України.

Катерина Саєнко підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.7 ст.111-1 Кримінального Кодексу України.

Запорізька обласна прокуратура повідомила про завершення досудового розслідування і повідомила підозрювану у можливості ознайомлення з матеріалами справи 18-го квітня в м. Запоріжжя, за адресою вул. Олександрівська, 62.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок