Кримінальна хроніка за четвер, 1 грудня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
02.12.2016 · 13:14 · переглядів - 2510

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького за добу до чергової частини надійшло 42-і заяви від громадян. Тяжких злочинів допущено не було. Нарядами керував старший інспектор Володимир Осадчий.

Кримінальна хроніка за четвер, 1 грудня

Продовжується «серія» крадіжок із залишених без нагляду автомобілів. І хоча злодій, який «розбув» 2 автівки – в мікрорайоні «Азмол» і «Військове містечко», вже затриманий співробітниками кримінальної поліції, сьогодні вночі нові випадки. Невідомі, близько 3-ї ночі, шляхом пошкодження багажника автомобіля ВАЗ- 2107, біля домоволодіння по вул.Софіївська, вкрали 2-а ящики з інструментом. Крадіжка з автомобіля сталася і в с.Осипенко. Тут, в ніч з 30 листопада на 1-ше грудня, поки невстановлені зловмисники через не закриті двері проникли до гаражу по вул. Новоспаська, і з автомобіля ВАЗ – 2106 вкрали акумулятор.

Ну, і продовжуючи «автомобільну» тему. 1 грудня близько 7.30 ранку до чергової частини надійшло повідомлення, що на зупинці по вул.Довганюка стоїть авто марки «Toyota», водій, якого, спить. Поки не знаю у чому тут кримінал, але дякуємо за інформацію. А ось інформація від жительки М.Шосе, 1994 року народження, більш конкретна. Вона повідомила, що вчора близько 14 год. водій автомобіля «КАМАЗ» не пропустив її на пішохідному переході. Проводиться з’ясування. Нагадуємо про необхідність бути взаємно ввічливими – це так приємно коли водії і пішоходи пропускають один одного, а в авто вмикається "аварійка" на знак вдячності.

Співробітники поліції ліквідували «зимові» запаси бердянця.

1грудня 2016 року співробітники сектору з оперативного обслуговування м.Бердянська Деартаменту протидії наркозлочинності Національної поліції – старший Дмитро Циганок, реалізовуючи інформацію від громадськості в ході санкціонованного судом обшуку виявили і вилучили у громадянина, 1977 року народження, за місцем мешкання по вул.Остапа Вишні, пакунки з речовиною сіро-зеленого кольору приблизною вагою 350гр., ймовірно марихуаною. А в гаражі в підвішеному стані знаходились 7 сухих гілок рослин коноплі приблизною вагою 800гр. Також тут зберігався «джентльменський» набір - 4-ри «ковпака» і «бульбулятор». Все вилучене направлене на експертизу, проводиться досудове розслідування. Сподіваємось на подальшу співпрацю з громадськістю.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок