В квітні стартують аукціони в рамках ярмарки «Курортний сезон – 2017»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.03.2017 · 13:04 · переглядів - 1059

З 4-го квітня щовівторка та щоп’ятниці в Бердянську проходитимуть аукціони на право розміщення торгівельних споруд в межах дії ярмарки «Курортний сезон - 2017».

В квітні стартують аукціони в рамках ярмарки «Курортний сезон – 2017»

Умови конкурсів, стартова ціна за квадратний метр та цьогорічні нововведення озвучили на відкритій нараді з підприємцями в мерії.

Вартість одного квадратного метру торговельного місця – 3000 грн (без можливості підключення до електроенергії) та 5000 грн з електропостачанням. Зростання вартості стартової ціни лотів, представники влади пояснили збільшенням мінімальної заробітної платні, видатків на патрулювання, монтаж електричних кабелів та озеленення.

В цьому році планується, що електричні мережі для підключення об’єктів торгівлі будуть прокладені в земляному варіанті. Ще одним цьогорічним нововведенням стало доповнення про озеленення території ярмарки.

Орієнтовно, на проспекті Азовського та частині  вул. Горького (територія ярмарки «Курортний сезон - 2017») розміщуватиметься 117 ярмаркових місць, загальною площею 1100 м2. Собівартість проведення ярмарки 4 млн. 200 тисяч гривень.

Громадський активіст Іван Харченко виступив з ініціативою зміни підходу в організації та проведенні літньої торгівлі в Бердянську. На думку активіста, витрата мільйонів гривень на адміністрування ярмарки жодним чином не позначається на благоустрої міста.

Як і в минулому році, єдиного архетипу для малих архітектурних форм не передбачається. Натомість головний архітектор міста Анастасія Малиновська повідомила вимоги, яким мають відповідати тимчасові споруди. МАФ повинен бути виготовлений з сучасних матеріалів, з привабливим дизайном, підсвіткою, безпечним та зручним для роботи, комфортним для відвідувачів.

Підприємці, які бажають взяти участь в аукціоні, повинні узгодити зовнішній вигляд тимчасової споруди з організатором ярмарки – Центральним ринком. Передбачаються розмірі торгівельних місць в 1х1 до 10х5 метрів.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок