Більше мільйона на озеленення – восени в Бердянську обіцяють висадити півтори тисячі дерев та кущів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
20.04.2017 · 08:09 · переглядів - 1178

На чергову квітневу сесію міської ради виноситься проект рішення, по виділенню коштів для закупівлі саджанців дерев з комом та кущів троянд.

Більше мільйона на озеленення – восени в Бердянську обіцяють висадити півтори тисячі дерев та кущів

Парк Шмідта, сквери в мікрорайонах, центральні вулиці, розділова смуга по Мелітопольському шосе — об'єкти, які восени 2017-го року планують озеленити. 

Заступник міського голови Станіслав Лимарчук, під час засідання планово-бюджетної комісії, озвучив наміри міської влади з озеленення міських територій.

Планується висадити 330 кущів троянд та кущів ялівцю на розділовій смузі Мелітопольського шосе, загальною вартістю 90 тисяч гривень; озеленити проспект Перемоги саджанцями клену — на 199 тисяч; 415 кущів троянд в парку ім. Шмідта — 60 тис. грн.; на 120 тисяч гривень висадити зелені насадження в сквері Зоряний, що в мікрорайоні РТС; 256 дерев поблизу меморіалу «Вічний вогонь»; 236 кущів в сквері біля пам’ятного знаку «Автомобілістам»; 160 дерев на вул. Ля-Сейнській, Горького та Лютеранській - проінформував членів планово-бюджетної комісії Станіслав Лимарчук.

Заходи з озеленення будуть проводитись восени, оскільки висаджувати в травні дерева не радять спеціалісти.

Депутати міської ради порадили профільному заступнику мера, паралельно із заходами по озелененню міста, розробити програму поливу зелених насаджень, щоб зменшити до мінімуму кількість саджанців, які не приймуться.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок