В мерії запевняють, що бердянські студенти зможуть безкоштовно відвідувати Польщу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.06.2017 · 12:40 · переглядів - 1475

Заступник міського голови Юлія Дойнова, під час апаратної наради в мерії, розповіла про результати робочої поїздки керівництва міста до міста-побратима в Польщі – Бельсько-Бяла. Одним з головних результатів відряджання стала домовленість про трансфер студентів між ВУЗами Бердянська та Бельсько-Бяла

В мерії запевняють, що бердянські студенти зможуть безкоштовно відвідувати Польщу

Також Юлія Дойнова повідомила, що досягнуто домовленість про обмін туристичними технологіями, які запроваджені в містах-побратимах, розвиток партнерства в Румунії Сербії та інших містах Європейського Союзу. Міський голова Володимир Чепурний, секретар міської ради Олексій Холод та заступник мера Юлія Дойнова відвідали Польщу в рамках фестивалю міст-побратимів, який проходив в Бельсько-Бяла.

З 2000-го року Бельсько-Бяла – місто-побратим Бердянська в Польщі. Всього Бельсько-Бяла налічує близько 20-ти побратимів в різних країнах світу. В місті високорозвинена організація різноманітних фестивалів, культурно-спортивна інфраструктура.

На фестивалі-міст побратимів, бердянська делегація представила наше місто презентаційним відеороликом, який було виготовлено в минулому році в рамках конкурсу. За словами Юлії Дойнової, презентація Бердянська приємно вразила європейських колег.

На рівні міського керівництва була досягнута домовленість, що делегація з Бельсько-Бяла завітає до Бердянська в рамках святкування Дня міста в вересні.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок