У Бердянському ТМО закінчився ще один ремонт

По матеріалам БТМО
10.04.2018 · 11:22 · переглядів - 1522

Нещодавно у Бердянському ТМО закінчився ремонт у коридорі кардіологічного відділення. Позаду чисельні переїзди пацієнтів з палати в палату, будівельний шум, запах ремонту та свіжої фарби.

У Бердянському ТМО закінчився ще один ремонт

Завдяки плануванню, злагодженій роботі будівельників, технічного та медичного персоналу БТМО ремонт всього кардіологічного відділення був виконаний із застосуванням принципів зональності.

Звичайно, це численні переїзди пацієнтів з палати в палату. І як  ми не намагалися мінімізувати будівельної шум і запахи ремонту, вони все одно мали місце. Проте нам вдалося виконати ремонт не зупиняя основну медичну діяльність, відділення працювало і надавало кваліфіковану кардіологічну допомогу. Але тепер замість обшарпаних стін та фарби, яка відпадає шарами, пацієнти та відвідувачі мають змогу бачити світлий відремонтованій коридор.

Так само на базі кардіологічного відділення ми тестуємо новий підхід до освітлення лікарняних коридорів і нашого медичного простору. Ми не просто зробили заміну старих світильників лам на нові LED -світильники і провели до них нові електричні мережі. У кожному світильнику, а їх 15 шт, одна з чотирьох лам горить в постійному режимі, а три включаються при спрацьовуванні датчика руху. Ми вважаємо, що такий підхід сумарно (площі освітлюваної території в лікарні величезні) призведе до значної економії електроенергії. І зовсім не маловажно, що тепер в нічний час коридори стаціонару будуть достатньо освітлені. На сходових маршах лікарні такий підхід себе виправдав.

Адміністрація та медичний персонал висловлюють подяку Казанцеву О.В., його колективу і технічному персоналу БТМО за злагоджену, якісну та швидку роботу.




Останні новини Бердянська
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок