У Бердянському районі практично щодня відбуваються грабежі в дачних селищах

По матеріалам ТВ-5
11.04.2018 · 10:18 · переглядів - 1589

Крадуть все, від габаритних металевих ємкостей, до каструль, сковорідок, продуктів харчування і навіть домашньої живності.


Страждають не тільки металеві конструкції, які знаходяться на відкритій ділянці. Кілька днів тому невідомими буквально за одну ніч були зламані двері і розбиті вікна десятків приватних будівель.

Крадіжки на дачних ділянках траплялася й раніше. Але цього року нахабність та кількість грабежів вражає, кажуть місцеві.

Постраждалі звинувачують приймальні пункти металобрухту, які не нехнують краденими речами. В Осипенківській сільській раді, на території якої розташовані дачі, відмовилися давати будь-які коментарі на камеру, запевнивши, що офіційно ніяких пунктів прийому металу в населеному пункті не зареєстровано.

Страждають від пограбувань всі дачні товариства Бердянська, а це більше десяти об’єднань, розташованих в тридцяти кілометровій зоні від міста. Один із способів вирішення проблеми — спеціалізована охорона територій. Але ця послуга коштує чималих грошей.

Надія у пенсіонерів — дачників тільки на правоохоронні органи. Але, як кажуть ті, хто вже стикався з поліцією, надії цієї мало.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок