В Бердянську пройшла церемонія покладання квітів морякам-десантникам. «Ліві» вдались до провокацій

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.05.2018 · 15:20 · переглядів - 5313

8-го травня, в День пам’яті та примирення в Бердянську відбулась традиційна церемонія покладання квітів до братської могили морякам-десантникам. На превеликий жаль традиційний захід не обійшовся без провокацій – представники «лівих» сил, які також були помічені в рядах організації «Союз радянських офіцерів» йшли в перших рядах колони з червоною ганчіркою в руках.

В Бердянську пройшла церемонія покладання квітів морякам-десантникам. «Ліві» вдались до провокацій

Представники міської влади, народний депутат Олександр Пономарьов, депутати обласної та міської ради, освітяни, трудові колективи міста вшанували пам'ять моряків-десантників покладанням квітів до братської могили.

Особливої уваги заслуговує організація ходи – майже на чолі колони, одразу після перших офіційних осіб міської влади, браво крокували представники Блоку лівих сил та організації «Союз Радянських офіцерів». Винахідливі пенсіонери вирішили обійти закон «Про заборону пропаганди радянської та нацистської символіки» і з червоної ганчірки змайстрували транспарант. Організатори заходу навіть не спробували пересунити провокаторів в кінець колони. В підсумку вийшло дуже символічно – мер-колишній комуніст, а пізніше регіонал, нардеп – екс-регіонал впевнено прокрокували під червоним транспарантом.

Посадовці та містяни також вшанували пам'ять Героя Радянського Союзу, бердянця Євгена Кунгурцева покладанням квітів до пам'ятної дошки, встановленій на його честь.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок