Бердянський район. Чоловік завітав до сусіда із сокирою, отримав тюремний строк

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
21.05.2018 · 17:26 · переглядів - 906

У кінці 30 квітня 2018 року на розгляд до Бердянського суду було скеровано обвинувальний акт складений за фактом нанесення тілесних ушкоджень  похилому пенсіонеру – мешканцю села Старопетровка , та подальшим відкритим викраденням у останнього належного йому майна.

Бердянський район. Чоловік завітав до сусіда із сокирою, отримав тюремний строк

Винуватим у вчиненні вказаних злочинів виявився його 50-ти річний сусiд, який раніше понад шість разів притягався до кримінальної відповідальності. Проведеним досудовим слідством встановлено, що 21 лютого в ранці,  нападник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння,  узявши із собою сокиру прийшов до потерпілого та влаштувавши сварку, понад 6 разів вдарив його обухом по спіні та іншим частинам тіла. Після чого, скориставшись безпорадним становищем проник у будинок пенсіонера та виніс належне йому майно.

Наразі судовий розгляд даного обвинувального акту продовжується. Потерпілий  пройшов лікування та нарізі його здоров’ю нічого не загрожує. Викрадене майно було повністю повернуто працівниками поліції.

У зв’язку із вказаними подіями  працівники Бердянської прокуратури звертаються до  мешканців та гостей міста Бердянськ та всього Бердянського району та закликають уникати від конфліктів із підозрілими особами, а у виникненні ситуацій які загрожують безпеці  здоров’я, або майна, невідкладно телефонувати на  до гарячої лінії МВС на №«102». 

Прокурор Бердянської 
місцевої прокуратури
юрист 1 класу

Власов Ігор Олександрович




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок