Протестні настрої: депутат озвучила намір людей перекрити дорогу, якщо влада не виконає передвиборчі обіцянки

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.12.2018 · 17:56 · переглядів - 2106

Мешканці мікрорайону Скловолокно (район «Дальньої Європейської») через свого представника в міській раді – Тетяну Смолянінову, нагадали представникам влади, що перед виборами вони обіцяли відремонтувати дорогу по Європейській. За 3 роки її стан погіршився. Містяни вимагають дій, інакше обіцяють перекрити дорогу


Наприкінці літа 2015-го року мешканці вул. Європейської вже перекривали дорогу. Тоді основною вимогою було перенаправлення маршруту руху вантажівок, які не просто заважали мешканцям відпочивати вдень і вночі, а й руйнували будинок та дорогу. Апогей цього конфлікту припав на передвиборчу кампанію кандидатів в депутати та на посаду міського голови. На зустрічах з людьми Тетяна Смолянінова і Володимир Безверхий обіцяли врегулювати ситуацію, а також сприяти у виділені коштів на ремонт дороги по вул. Європейській – цю інформацію сама Тетяна Смолянінова і озвучила на позачерговій сесії міської ради.

Депутат закликала міського голову оформити її звернення в якості протокольного доручення, щоб фахівці проаналізували ділянку (на окремих місцях плити суттєво просіли і несуть загрозу безпеці руху) і відремонтували дорогу по вулиці Європейській.

Профільний заступник мера Григорій Горячов повідомив, що на даній ділянці вже проведено експертизу, а самі роботи будуть виконані на початку року. Планується перекласти 11 плит. Міський голова Володимир Чепурний заявив, що такий підхід його не задовольняє, а необхідно провести на ділянці капітальні роботи.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок