Зерновози знову на порядку денному — депутати вимагають переглянути маршрути руху вантажівок

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.06.2019 · 12:59 · переглядів - 2629

На позачерговій сесії міської ради депутат Тетяна Смолянінова, від імені мешканців нагірної частини міста виступила з ініціативою перегляду маршруту руху вантажівок


Смолянинова Татьяна

До мене звернулась група мешканців будинків в районі протитуберкульозного диспансеру — люди повідомляють, що через рух вантажівок в будинках вже утворюються тріщини. Влітку неможливо відкривати вікна через постійний гуркіт. Я хочу дати протокольне доручення, щоб це питання обговорили з зернотрейдерами і переглянули маршрути рухи вантажівок, - заявила Тетяна Смолянінова.

Колегу підтримала і депутат Ірина Попова, яка наголосила, що вантажівки рухаються і центральними вулицями, які в підсумки засипаються зерном. Ірина Олександрівна також закликала владу вплинути на ситуацію з рухом вантажівок, а поліцейським порекомендувала ретельніше стежити за дотриманням водіями зерновозів встановлених маршрутів руху.

Заступник міського голови Григорій Горячов повідомив, що з зернотрейдерами вже відбувалась зустріч і, начебто, досягнуто розуміння. Однак, якщо існує потреба, це питання буде винесено на обговорення комісії з питань житлово-комунального господарства, куди запросять і представників трейдерів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 2 травень, четвер 2024
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок