Замість комплексного підходу – «латання дир». Чиновники і депутати високо оцінюють свою роботу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.12.2019 · 11:03 · переглядів - 677

В Бердянську завершились бюджетні слухання. На третьому дні обговорень розглянули обсяги фінансування Управління житлово-комунального господарства. Змін підходів управління, модернізації комунальних підприємств не буде.


Очікуваних змін в секторі житлово-комунального господарства так і не відбудеться. На наступний рік на УЖКГ виділяється 104 мільйони гривень! Однак, ці кошти спрямовуватимуться на підтримання існуючого рівня утримання міських територій. Каденція нинішньої влади підходить до завершення. За 4 роки системних змін в секторі житлово-комунального господарства не відбулось. Жодної модернізації, запровадження передових заходів в роботі комунальних підприємств так і немає. Не зміниться підхід і в наступному році. Найцікавіше, що в мерії переконані – працюють вони ефективно, а в місті позитивні зміни очевидні. Схоже, що чиновники і пересічні містяни живуть в різних містах…

Завершились бюджетні слухання виступом лідера місцевого осередку БПП «Солідарність» Віктора Цуканова словами подяки на адресу чиновників мерії та депутатського корпусу за ефективну роботу в підготовці проекту фінансування УЖКГ в наступному році, в результаті якого вдалось знайти додаткові кошти 20 мільйонів гривень від першої редакції міського бюджету наступного року. Депутат Володимир Безверхий висловив слова подяки Віктору Цуканову за виконану роботу.

Підсумок: в Бердянську проблеми є, однак влада ефективно їх вирішує і при цьому їм вдається проводити реконструкції, ремонти і систематично поліпшувати благоустрій міських територій. За свою високу ефективність і продуктивність депутати і чиновники подякували один одному.

Сюрреалізм…




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок