Залучати громадськість до ухвалення рішень — депутат Ірина Попова закликала владу бути більш відкритою

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.01.2020 · 13:07 · переглядів - 929

Під час обговорення окремих проектів рішень, здебільшого з питань ЖКГ, Ірина Попова закликала більш детально обговорювати загальноміські ініціативи і залучати, окрім депутатів, представників громадськості.

Залучати громадськість до ухвалення рішень — депутат Ірина Попова закликала владу бути більш відкритою

Ірина Попова підкреслила, що вже вдруге виступає з такою ініціативою. Раніше про це йшлося на бюджетних слуханнях, коли наша редакція акцентувала увагу представників влади і депутатського корпусу на ізольованості влади.

Так, на позачерговій сесії міської ради, депутат наголосила, що необхідно винести на обговорення проекти відшкодування кредитів для ОСББ, запровадження ініціатив по боротьбі зі стихійними звалищами, у розстановці пріоритетів на проведення робіт з благоустрою міських територій.

На озвучені пропозиції заступник міського голови Григорій Горячов запевнив, що круглі столи розпочнуть роботу вже найближчим часом. Міська влада готова детально обговорювати проекти рішень з депутатами та громадськістю.

Відзначимо, що позачергова сесія міської ради, яка відбулась сьогодні, 23-го січня, стала черговим свідченням, як в “турборежимі” працюють представники нинішньої владної команди — цілий ряд проектів на сотні тисяч гривень були обговорені за пів години до початку роботи сесії...




Останні новини Бердянська
сьогодні, 2 травень, четвер 2024
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок