Бердянськ відзначив День гідності та свободи

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
21.11.2021 · 17:51 · переглядів - 4872

З 2014-го року, щорічно 21 листопада в Україні відзначається День гідності та свободи. Впродовж дня бердянці покладали квіти до пам'ятного знаку Героїв Небесної сотні.

Бердянськ відзначив День гідності та свободи

День гідності та свободи об'єднує в собі події двох знакових соціальних зрушень сучасної української історії - Помаранчевої революції та Революції гідності. В обох випадках українці виборювали право на свободу слова, думки і волевиявлення, відстоювали цивілізаційний курс розвитку країни та незалежність нашої Батьківщини.

Вшанувати пам'ять українців, які віддали життя і здоров'я за головні цінності незалежної України, представники влади різних рівнів і громадські активісти приходили до пам'ятного знаку Героїв Небесної сотні.

Зранку 21-го листопада до пам'ятного знаку поклали квіти представники районної і обласної влади - голова БРДА Олексій Бакай спільно з депутатами Запорізької обласної, Бердянської районної та міської рад вшанували пам'ять українських патріотів. О 10-й годині представники міської влади спільно з військовослужбовцями віддали шану загиблим українцям. О 16:00 мітинг-реквієм провели бердянські патріоти, волонтери та ветерани АТО.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок