До кінопрокату вийшов фільм «Батько», знятий в Бердянську

Бердянськ 24
31.07.2023 · 12:21 · переглядів - 2693

Презентація відбулася в кінотеатрі імені Довженко. Подію відвідали і переселенці з нашого міста.

До кінопрокату вийшов фільм «Батько», знятий в Бердянську

Дебютний кінопоказ відбувся 27 липня. Отож, особливо бердянцям, є сенс пробігтися по афішам кінотеатрів в їх містах і подивитися роботу, яка обов’язково дозволить їм зануритися у домашню атмосферу.

За сюжетом стрічки, Влад Артем’єв (Олександр Кобзар) виріс на березі Азовського моря та дуже давно не відвідував рідний дім. Нарешті він приїжджає, аби поспілкуватися з батьком після майже 25-річного мовчання. По приїзді Влад дізнається про смерть батька. Чому ж найрідніші чоловіки мовчали так довго?

Кримінальна драма «Батько» є дебютною режисерською роботою Олександра Кобзаря. Окрім режисури, він став продюсером фільму та зіграв головну роль. Олександр Кобзар – заслужений артист України, понад 12 років був актором одного з київських театрів. Він зіграв щонайменше у 45 фільмах та серіалах («Поводир», «Скажене весілля»). Над своїм новим фільмом Кобзар працював починаючи з 2019 року. Каже, що натхнення черпав аналізуючи стосунки з власним батьком та осмислюючи значення зв’язків між поколіннями. Спершу планувалося, що головну роль зіграє Сергій Міхалок (гурт Brutto), однак у той період він повністю присвятив себе музиці. Знімальна група наполягла, щоб головну роль грав сам Кобзар.

Афтор фото Ірина Півень 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 2 травень, четвер 2024
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок