На 6-й місяць після негоди окупанти почали ліквідацію наслідків шторму

Бердянськ 24
11.04.2024 · 10:37 · переглядів - 1338

Не минуло і півроку, як окупанти почали ліквідацію наслідків минулорічного шторму. В місцевих Z-пабліках це зображують, як підготовку до "курортного сезону"

На 6-й місяць після негоди окупанти почали ліквідацію наслідків шторму
Нарешті окупанти в Бердянську почали прибиратися після осіннього шторму. Фото: z-пабліки

Традиційно для російської пропаганди про роботи розповідають в піднесеному, компліментарному тоні, як підготовку до сезону заздалегідь. Реальність же засвідчує, що розбита наприкінці листопада штормом набережна дочекалась ремонту лише на 6-й (!) місяць. Більше того, відновлення проводиться як один із загальноміських заходів перед літнім сезоном. 

Незважаючи на тотальний занепад міста і провальні попередні літні сезони в умовах окупації, росіяни спільно з місцевими колаборантами продовжують наполягати, що Бердянськ в росії має неймовірні перспективи розвитку, в тому числі і в курортній сфері.

Нагадаємо, нещодавно Бердянськ навіть відзначили, як «прорив року» всеросійського конкурсу "Туристичні міста". Очевидні "здобутки" прориву всеросійського масштабу, серед сотень інших прикладів, - понівечена набережна, яка є однією з головних візитівок міста.

В черговий раз пересвідчуємось в пріоритетах росіян на захоплених територіях – тотальна мілітаризація та пропаганда в першу чергу. Вирішення побутових проблем міста та його мешканців – наостанок.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок