Свідло директору ринку Сушко: «Наступної зустрічі у нас з Вами не буде»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
10.12.2021 · 16:48 · переглядів - 8858

Зустріч т.в.о. міського голови Олександра Свідло з підприємцями та адміністрацією Центрального ринку видалась емоційною і багатою на різкі політичні заяви

Свідло директору ринку Сушко: «Наступної зустрічі у нас з Вами не буде»

Ініціатором зустрічі виступив т.в.о. міського голови Олександр Свідло. Привід – черговий етап підвищення тарифів на Центральному ринку. Буквально в перші десять хвилин зустрічі Олександр Свідло заявив, що практика, коли комунальне підприємство затверджує тарифи без узгодження з виконавчим комітетом є хибною і неправильною. Далі тимчасовий мер заявив, що з понеділка підвищення тарифу на 40% буде скасовано.

Свидло Александр

Олександр Свідло: з понеділка ви працюватимете за старими тарифами! Підвищення буде скасовано!

Сушко Богдан

Богдан Сушко: Як Ви це собі уявляєте?

Свидло Александр

Олександр Свідло: Я так сказав!

При цьому заява Олександра Свідло про необхідність регулювання економічної діяльності Центрального ринку виглядала вкрай дивною, оскільки впродовж всього року екс-заступник мера Юрій Муха і екс-міський голова Валерій Баранов декілька разів виступали з ініціативою внесення відповідних змін до статуту комунального підприємства і саме через відмову депутатського корпусу, який очолює Олександр Свідло, таких змін не відбулось.

торговцы на рынке

Підсилюючи свій політичний виступ Олександр Свідло наголосив, що підвищувати тариф в умовах пандемії вкрай неправильно. Ринок – це комунальне підприємство і його основне завдання соціальне спрямування. На що керівник комунального підприємства намагався парирувати економічними реаліями і розрахунками. В процесі розмови з підприємцями було домовлено утворити ініціативну групу з представників різних торговельних зон ЦР для обговорення актуальних проблем підприємства. Обговорити дані питання домовились наступного понеділка.

Кінець зустрічі видався епохальним. Богдан Сушко звинуватив Олександра Свідло в популізмі, на що той непрозору натякнув про ймовірну зміну керівника комунального ринку.

Сушко Богдан

Богдан Сушко: Все що ми зараз почули – звичайний популізм!..

Свидло Александр

Олександр Свідло: хто тут популіст? Я?

Сушко Богдан

Богдан Сушко: Так! Ви!..

Свидло Александр

Олександр Свідло: Тоді наступної зустрічі у нас з Вами не буде!

На цьому т.в.о. міського голови Олександр Свідло залишив зібрання.

Керівник ринку Богдан Сушко вже без Олександра Свідло спробував пояснити, які ринок вживав заходи, щоб уникнути підвищення тарифу. За його словами, адміністрація ЦР виносила пропозиції на розгляд мерії, однак керівництво міста ці заяви ігнорувало…

Сьогоднішні вкрай різкі заяви обох політиків-представників «корпорації» яскраво засвідчили про серйозний розкол всередині команди народного депутата. Схоже, групу противників відносно нового члена «корпорації» Олександра Свідло тепер поповнить ветеран депутатської групи Пономарьова Богдан Сушко.

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок