Святковий концерт до Дня Збройних Сил України

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
07.12.2021 · 08:35 · переглядів - 3283

У Бердянську з нагоди 30-ї річниці з дня створення Збройних Сил України у Центрі культури та мистецтв “Нафтохімік” відбувся святковий концерт за участю оркестру військово-морської бази “Схід”


Військовослужбовців та ветеранів від імені Бердянської міської ради, виконавчого комітету та громади міста Бердянськ з професійним святом привітав в.о. міського голови Олександр Свідло:

Свидло Александр

 - Сьогодні свято сильних, мужніх патріотів, які оберігають мир та спокій у нашій країні та нашому рідному місті. І від імені мешканців Бердянська велика вдячність вам за вашу службу. Міська влада допомагала, допомагає та завжди буде допомагати нашим військовослужбовцям, нашим Збройним Силам в їх облаштуванні, створенні належних умов їх побуту, вирішенні нагальних існуючих, на жаль, питань. І ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб створити вам комфортні умови для служби. І це буде робитися і надалі. Я хочу побажати кожному з вас міцного здоров’я, щастя, добробуту, затишного, надійного тилу у ваших домівках. І хочу побажати, щоб ви поверталися здоровими та цілими зі своїх бойових завдань.

Олександр Свідло також вручив ряд нагород. Привітальними адресами були відзначені військові частини, які базуються у нашому місті - військові частини А 3130 Військово-Морських Сил Збройних Сил України; в/ч А 1965 ВМС ЗСУ; в/ч А 0373 ВМС ЗСУ; в/ч А 2611 ВМС ЗСУ; в/ч А 2019 Повітряних Сил Збройних Сил України, а також Бердянський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

За зразкове виконання військового обов’язку, високий професіоналізм, сумлінну службу та з нагоди Дня Збройних Сил України цінним подарунком — наручним годинником — відзначені командир в/ч А2611 підполковник Євген Строганов, помічник начальника командного пункту в/ч А2019 майстер-сержант Олег Ковалюк, рульовий-сигнальник електронавігаційного відділення електронавігаційної команди бойової частини штурманської та зв’язку в/ч А0373-Б, військової частини А0373, старший матрос Артем Онопко та заступник командира в/ч А3130 Олександр Сердюк.

В.о. міського голови Олександр Свідло також вручив ряд подяк військовослужбовцям.

Із Днем Збройних Сил України присутніх також привітали перший заступник голови Бердянської райдержадміністрації Ірина Півень, командир в/ч А3130 капітан 1 рангу Олексій Заяць, голова ГО “Наші Атланти” Анетта Омельченко та представник ГО “Звитяга” Павло Кузнєцов.

Після урочистого блоку святковий концерт продовжив оркестр військово-морської бази “Схід”, бердянські творчі колективи та солісти.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок