"Оппоблок" є головною партією донбаських сепаратистів, - Левус

Бердянськ 24
02.10.2015 · 08:48 · переглядів - 2231

"Вся ця банда Фірташа, Льовочкіна, Бойка та інших має прекрасні стосунки з сепаратистами"

"Оппоблок" є головною партією донбаських сепаратистів, - Левус

"Опозиційний блок" є сьогодні головною партією сепаратистів сходу України, через структури якої вони постараються потрапити в українські органи влади.

Про це заявив представник депутатської фракції "Народний фронт" Андрій Левус, коментуючи статтю Сергія Льовочкіна у Newsweek про те, що ОБ готовий взяти участь у виборах в окупованих сепаратистами районах Донецької та Луганської областей у разі проведення таких виборів Україною.

Як зазначив Левус, "Опозиційний блок" є політичним правонаступником Партії регіонів, яка породила сепаратизм, і фактично стала п'ятою колоною Російської Федерації, тому його сміливо можна називати "окупаційним блоком".

Він вважає, що стаття Льовочкіна про вибори на Донбасі не дарма була опублікована саме в американському журналі Newsweek, оскільки її автор мав намір, насамперед, "дискредитувати українську владу й Україну в цілому, виставивши її у світлі недемократичності, - влада не дає проводити вибори на сході країни".

"Ця стаття Льовочкіна - не що інше, як спеціальна інформаційна операція проти України", - вважає екс-заступник голови СБУ Андрій Левус.

"Понад те, вся ця банда Фірташа, Льовочкіна, Бойка та інших має прекрасні стосунки з сепаратистами. І в майбутньому, якщо будуть виконані всі умови Мінських угод (відведення російських військ, відновлення контролю над кордоном і т.д.), саме через структури "Опозиційного блоку" сепаратисти сподіваються потрапити в українські органи влади. Фактично, "окупаційний блок" є сьогодні головною партією сепаратистів", - зазначив народний депутат.

Крім того, Андрій Левус переконаний, що правоохоронні органи повинні ретельно придивитися до діяльності колишніх "регіоналів", значна частина яких сьогодні становить "Опозиційний блок", оскільки саме депутати ПР півтора року тому, під час так званої "російської весни", голосували на засіданнях місцевих рад за відділення від України та проведення псевдореферендуму на Донбасі.

Левус також заявив, що діловий партнер Льовочкіна Дмитро Фірташ є чи не єдиним великим підприємцем - громадянином України, який відкрито визнав російську владу в окупованому Криму, перереєструвавши свій "Кримський титан" за російським законодавством.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок