Три тисячі гривень за довідку про доходи та інші кримінальні новини за середу, 23 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
24.11.2016 · 14:14 · переглядів - 2227

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, за добу до чергової частини надійшло 51 заява від громадян. Тяжких злочинів допущено не було. Нарядами керував старший інспектор Володимир Осадчий.

Три тисячі гривень за довідку про доходи та інші кримінальні новини за середу, 23 листопада

В принципі чергування пройшло більш-менш спокійно. І, навіть, не було б про що з вами поговорити, як би не довірливість окремих наших громадян. Я про шахрайство. Так до Бердянського міськвідділу поліції звернувся місцевий житель, 1987 року народження, який, маючи потребу в грошах і сподіваючись на кредит, прочитав на стовпі об’яву про надання допомоги в отриманні довідки про доходи. Подзвонив по вказаному телефону - там підтвердили таку послугу, але зажадали щоб він перерахував на вказаний рахунок певну суму. Не знаю на яку позику розраховував потерпілий, але шахраям він «віддав» 3000 грн. Після чого зв'язок з «помічниками» перервався. Шановні, про такі схеми ми вже неодноразово попереджали – ну як же можна довіряти тому, що написано, вибачте, на «заборі».

Ще одній нашій землячці – жительці с.Нововасилівка, 1981 року народження, 21 листопада подзвонив невідомий, який, представившись працівником служби безпеки банка, повідомив, що «з її картки хтось намагається зняти кошти» і поросив назвати номер картки - «щоб її заблокувати». Необізнаність громадянки коштували їй 3400 грн, які щезли з її картки після того, як вона надала інформацію невідомому.

А необережність жителя вул. Халтуріна, 1967 року народження, коштувала йому велосипеда «Україна», зеленого кольору, який він залишив без нагляду близько 21 години в районі магазина по вул.Пугачова. Збиток склав 800 грн.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок