Бердянський опій майже на два мільйона

Бердянськ 24
29.11.2016 · 12:25 · переглядів - 1551

Цими днями поліцейські провели обшук у раніше засудженого мешканця Бердянська, що займався виготовленням та збутом опійних наркотиків.

Бердянський опій майже на два мільйона

Про це повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці вилучили пляшки із нещодавно виготовленою наркотичною речовиною «опій екстракційний», загальним об’ємом більше шести літрів, прекурсори, а також насіння маку, вагою чотири кілограми. Саме з нього наркофабрикант і виготовляв наркотики.

Із вилучених шести літрів екстракту можна було б зробити 18 літрів готового «опію ацетильованого» або ж так званої «ширки». За цінами «чорного» ринку все це дало б правопорушниокві прибуток у майже два мільйона гривень.

Усе це він планував збути у Бердянську, на прилеглих територіях, а також у Запоріжжі.

Крім того, окрім господаря у його помешканні був знайомий. Що приходив у гості, аби у більш-менш комфортних умовах вживати наркотики.

Наразі трофеї поліцейських направлені на експертне дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 307 та 317 Кримінального кодексу України, відповідно до яких правопорушникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років із конфіскацією майна, додав Сергій Дереза

Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей ДПН НПУ




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок