Крадіжки, неналежне утримання тварин та телефонні "махінації" у кримінальній хрониці за 12 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
13.01.2017 · 12:41 · переглядів - 1365

Огляд поточних кримінальних подій за минулу добу

Крадіжки, неналежне утримання тварин та телефонні "махінації" у кримінальній хрониці за 12 січня

Охорону публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №4 Бердянського відділу, під керівництвом Романа Кузменка. До чергової частини надійшло 55 заяв, тяжких злочинів допущено не було.

Розпочнемо з вістей з району.

Так в ніч з 11 на 12 січня, невідомі, шляхом вільного доступу, проникли до сараю в с.Берестове і вкрали 10-ть качок, і 15-ть курей. Після себе залишили скляний стакан і порожню пляшку з під коньяку «Шабо». А з домоволодіння по вул.Сєдова, с.Азовське, також поки невстановлені зловмисники, в період з 4-х до 4.30-ти ранку 12 січня, скоїли крадіжку металевих виробів (арматури, труби, швелера) загальною вагою близько 2-х тон. Просимо відгукнутися можливих свідків.

Надійшло 2-і заяви стосовно неналежного утримання тварин. Так жителька вул. П’ятигорська повідомляє, що сусіди випускають свого собаку без намордника. А жителька вул.Григоренка скаржиться, що до неї у двір регулярно перестрибує сусідський собака. Шановні, просимо вас дотримуватися правил, норм у поводженні з тваринами. Це для хазяїна собака друг і захисник, а для сторонньої людини - непідконтрольна, потенційно небезпечна тварина. І таких прикладів агресії багато – воно вам треба?

Ну і якщо заговорили на «собачу» тему – сьогодні близько 5-ї ранку до чергової частини надійшов дзвінок від громадянина, який гуляв з собакою. Біля під’їзду будинку по вул. Горького звернув увагу на предмет схожий на дитячу іграшку, яка блимала вогниками і видавала якісь звуки. Співробітники групи реагування патрульної поліції Бердянського відділу, які прибули на місце, з’ясували, що це дійсно дитяча іграшка, яка не представляє загрози. Тем не менш, дякуємо небайдужому громадянину.

І на останок 2-а випадки пов’язані з телефонами. Жителька квартири по вул.Мудрого, 1936 року народження, попросила прийняти міри до своєї знайомої, яка, перебуваючи у неї в гостях, «наговорила» зі стаціонарного телефону на мобільний 30грн. А жителька вул.Софієвська 103, 1928 року народження, поскаржилася, що її знайома, при оформленні кредиту у банку, вказала її номер телефону, і тепер їй постійно дзвонять співробітники цієї установи. Ну, в першому випадку співробітники поліції все владнали на місці. А ось у другому, тут складніше – не відомо з якого банку дзвонять. Шановні, давайте поважати старість, як кажуть - всі там будемо.

На сьогодні це всі новини.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок