Кримінальна хроніка за четвер, 9 лютого

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
10.02.2017 · 16:32 · переглядів - 2012

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, до Бердянського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області надійшло 63 заяви від громадян. Надзвичайних подій, скоєння тяжких злочинів на території обслуговування допущено не було.

Кримінальна хроніка за четвер, 9 лютого

А розпочнемо з крадіжки, що називається не по сезону – з подвір’я по вул. Курортна в ніч з 08 на 09 лютого було вкрадено велосипед марки «SITY STAR» червоного кольору. Прохання відгукнутися можливих свідків злочину, а також тих, кому його можуть запропонувати для продажу – знайте, він крадений.

І знову шахрайство. Незважаючи на чисельні попередження, громадяни продовжують вірити у «дива. Так, 38-ми річній жительці с.Новопетрівка, Бердянського району, 7-го лютого надійшло СМС-повідомлення – «Ви виграли автомобіль». Жінка зв’язалася за контактним телефоном, де чоловік привітав її з «виграшем» і повідомив, що для його отримання їй треба перерахувати 1% від вартості – 3500 грн. Як пояснила потерпіла, її візаві був такий переконливий, що вона, не вагаючись, відправила вказану суму. А 9-го лютого, коли зрозуміла, що попала в тенета шахраїв, звернулася до поліції. По даному факту розпочате кримінальне провадження за ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Прийміть, будь ласка, цей випадок до уваги і не будьте такими довірливими.

І на останок про небайдужість жителів міста. Біля 3-ї години ранку на телефон «102» зателефонували громадяни і повідомили, що на зупинці громадського транспорту по вул. Довганюка, тривалий час сидить невідомий чоловік, який, на їх думку, перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Враховуючи температурний показник співробітники групи реагування патрульної поліції прибули на місце, де переконалися, що громадянин перебуває у безпеці, допомоги не потребує, орієнтується, як кажуть медики, «у часі і просторі», і спроможний сам дістатися до дому. Попереджаємо про небезпеку перебування на морозі у стані алкогольного сп’яніння. І, як доведено тими ж лікарями, алкоголь не захищає, а навпаки погіршує стан на морозі.




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок