16 серпня 2017 року відбувся міні-ярмарок вакансій

По матеріалам центра занятости
17.08.2017 · 09:23 · переглядів - 746

16 серпня 2017 року відбувся міні-ярмарок вакансій на тему: «Військова служба за контрактом». На захід було запрошено 23 особи з числа зареєстрованих безробітних.

16 серпня 2017 року відбувся міні-ярмарок вакансій

З метою інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо можливості проходження військової служби за контрактом, у приміщені Бердянського міського центру зайнятості 16 серпня 2017 року відбувся міні-ярмарок вакансій на тему: «Військова служба за контрактом». На захід було запрошено 23 особи з числа зареєстрованих безробітних.

Представник Бердянського об’єднаного міського військового комісаріату діловод відділу комплектування кадрами Камай Андрій Андрійович розповів про переваги військової служби за контрактом. «Служба за контрактом - це гарантія стабільного грошового забезпечення (оплати праці), додаткові грошові виплати та винагороди (допомога на оздоровлення, матеріальна допомога для вирішення соціальних питань тощо), пільгове обчислення загального стажу служби, тривалість основної щорічної відпустки від 30 діб, можливість кар’єрного зростання та навчання у вищих навчальних закладах, можливість отримання житла за рахунок держави, пільги військовослужбовцям та членам їх сімей, безоплатна медична допомога та інші соціальні гарантії та пільги», - зауважив Андрій Андрійович.

Присутнім було надано інформаційні матеріали та відповіді на запитання, які виникали в ході проведення заходу.

За результатами спілкування з представником військового комісаріату 5 особам запропоновано відвідати Бердянський об’єднаний міський військовий комісаріат для більш детального ознайомлення з умовами контрактної служби.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок