Благоустрій колії на набережній завершать впродовж місяця

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.05.2018 · 15:44 · переглядів - 1567

Впродовж травня-червня триватимуть роботи з благоустрою колії на Приморській площі. Відповідну послугу замовив виконком, загальною вартістю 100 тисяч гривень.

Благоустрій колії на набережній завершать впродовж місяця
Автор фото Вячеслав Алексеенко

Після завершення ремонту залізничної колії, який цієї весни проводила Укрзалізниця, на бердянській набережній залишилась розібраною бруківка. Оскільки прилегла до колії територія не відноситься до відомства залізниці, відновлювати її будуть за кошти місцевого бюджету.

На ці потреби з міського бюджету виділено 100 тисяч гривень. Виконавчий комітет замовляє послугу з відновлення плиточного покриття вздовж колії по вул. Горького. Фахівці мерії оцінили ці роботи в 100 тисяч гривень.

Заступник міського голови Григорій Горячов на засіданні конкурсної комісії із закупівель уточнив, що йдеться про укладку старої плитки, яку демонтували перед проведенням ремонтних робіт на залізничній колії. Тобто, оновлювати плитку не будуть, передбачається лише укладення старого матеріалу.

Термін виконання робіт Управління житлово-комунального господарства визначило впродовж травня-червня. Для виконання робіт надійшла одна пропозиція від маріупольської фірми «Азалія». Підрядник готовий відновити плиточне покриття за 99 526 гривень.

Тэги: сезон 2018



Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок