Олешко та Чепурний зустрілись в Суді

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.05.2018 · 09:13 · переглядів - 5428

Справа Чепурного проти Олешко дійшла до Суду

Олешко та Чепурний зустрілись в Суді

В стінах Бердянського міськрайонного суду розглядатимуть справу, в якій активіст Віталій Олешко, в якості обвинуваченого, буде опонувати міському голові Володимиру Чепурному та представнику ТОВ «ПРО100» Володимиру Дьоміну, які фігурують у справі, як потерпіла сторона.

Віталія Олешко обвинувачують за двома статтями Кримінального кодексу України - ст. 125 (легкі тілесні ушкодження), ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)

7-го травня мали відбутись підготовчі слухання по даній справі. За словами обвинувачуваного про підготовче засідання він дізнався за 20 хвилин до початку засідання. Жодним чином про призначення підготовчих слухань, він не був проінформований. У зв'язку з цим Віталій Олешко не встиг знайти адвоката, який представлятиме його інтереси, тому виступив з клопотанням перенести слухання.

Прокурор не підтримав це клопотання, однак Суд ухвалив перенести засідання на 10 травня. Сам Віталій Олешко заявив, що процес має виключно політичне підґрунтя і в такий спосіб, нинішня влада намагається осудити потенційного кандидата на пост мера міста, що не дозволить йому брати участь у виборах в 2020-му році.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок