На 200 тисяч в Бердянську прийматимуть журналістів та представників тур-агентств України

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.05.2018 · 19:38 · переглядів - 1081

Старт курортного сезону в Бердянську ознаменується фестивалем журналістів та прийомом представників туристичних агентств України. Основна мета – розрекламувати Бердянськ в різних регіонах країни.

На 200 тисяч в Бердянську прийматимуть журналістів та представників тур-агентств України

Фестиваль журналістів став традиційним заходом, який проводиться вже далеко не перший рік в Бердянську. До Дня журналіста, який відзначається 6 червня, до нашого міста запрошують спеціалістів різних засобів масової інформації України для подальшої реклами Бердянська на сторінках видавництв різних регіонів нашої Батьківщини. В цьому році очікується, що участь у фестивалі візьміть 80 чоловік. Впродовж двох днів журналістам показуватимуть основні принади міста, а мешкатимуть гості в санаторії Арктика. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні конкурсної комісії із закупівель. Загальна вартість - 164 тисячі гривень.

Крім того, в цьому році вирішили запросити до Бердянська представників різних тур-агенств України. У виконкомі розраховують, що після відвідування нашого міста туристичні агентства пропонуватимуть своїм клієнтам відпочинок в Бердянську. На ці потреби з міського бюджету виділено 39 тисяч гривень. Прийматимуть гостей Курорти Приазов’я.

Тэги: сезон 2018



Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок