Зустріч директора Бердянського центру зайнятості з представником філії «Придніпровська залізниця»

По матеріалам Бердянського міського центру зайнятості
08.06.2018 · 11:52 · переглядів - 918

Відбулась робоча зустріч директора Бердянського міського центру зайнятості з представником Бердянської філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Українська залізниця»

Зустріч директора Бердянського центру зайнятості з представником філії «Придніпровська залізниця»

В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Державною службою зайнятості (Центральним апаратом), щодо співпраці та проведення спільних заходів, на підтримку зайнятості, оперативному доборі та професійну підготовку фахівців, керівництвом Бердянського міського центру зайнятості 07 червня 2018 року проведено робочу зустріч з представником Регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» Шкарлет Людмилою Миколаївною.

Бердянська філія «Придніпровська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» на сьогодні є національним перевізником вантажів та пасажирів, мета діяльності якої - задоволення потреб у безпечних та якісних залізничних перевезеннях, забезпечення ефективного функціонування і розвитку залізничного транспорту.

Під час зустрічі обговорили ряд актуальних питань щодо проведення спільних заходів, спрямованих на збереження трудового потенціалу підприємства, організації профнавчання зареєстрованих безробітних (дуального та індивідуального), а саме про сутність та переваги професійного навчання за сприянням служби зайнятості, види, форми та умови професійного навчання, перелік професій, за якими здійснюється навчання в ЦПТО. Романова О. М. під час розмови окрему увагу зосередила на пріоритетних засадах реформування служби щодо задоволення вимог роботодавців шляхом посилення індивідуального підходу до підбору претендентів, впровадження пакету послуг для роботодавців, зокрема електронного сервісу з метою оперативного укомплектування вакантних робочих місць.

Даний захід пройшов конструктивно та у позитивному настрої і дозволив досягнути одного з основних завдань у діяльності служби зайнятості - індивідуального підходу та адресності у наданні послуг.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок