Мерія продовжує виписувати протоколи на пенсіонерок, які торгують бичком чи овочами

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.07.2018 · 09:53 · переглядів - 3116

На черговій адміністративній комісії розглянули протоколи про торгівлю у невстановлених місцях. Одна з жінок зі сльозами на очах виправдовулась за три десятки бичків, якими торгувала біля власного подвір’я.

Мерія продовжує виписувати протоколи на пенсіонерок, які торгують бичком чи овочами
Автор фото Людмила Сурина

Чиновники мерії та представники депутатського корпусу неодноразово неофіційно наголошували, що карати штрафами пенсіонерок, які торгують помідорами чи бичком не будуть. Однак, адміністративний відділ продовжує виписувати протоколи на жінок. На черговій комісії одна з відповідачок не витримала емоційної напруги і зі сльозами вимушена була пояснювати, що продавала сушені бички, які раніше зловив її чоловік.

Заслухавши пояснення жінки, члени комісії обмежились усним попередженням. Так, штраф не застосували, однак стрес людина отримала. Політика складення адміністративних протоколів на людей, які біля власного подвір’я продають свою ж продукцію жодним чином не в’яжеться з неофіційною позицією чиновників. Тим паче, що відрізнити людину, яка продає декілька кілограм помідорів або три десятки бичків від найманих реалізаторів не важко.

Аналогічні протоколи були складені і на жінок, які торгують рибою неподалік кіровського ринку. Однак в цій ситуації виявилось, що жінки працюють на території, яка належить одному магазинів, тому і в даному випадку обмежились усним попередженням.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок