Вода в Азовському морі чиста - результати мікробіологічного та хімічного аналізу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.07.2018 · 11:31 · переглядів - 1461

На апаратній нараді при міському голові начальник бердянської санстанції Олександра Кікарош повідомила, що проби, які були взяті в Азовському морі, підтвердили безпеку купання для відпочивальників.

Вода в Азовському морі чиста - результати мікробіологічного та хімічного аналізу

Ми проводили забори у визначених стаціонарних точках та в одній додатковій. В підсумку патогенні мікроорганізми не виявлено. Додатково брали проби в районі 3-го пляжу — відхилень також не визначено. Рівень кисню в воді при нормі 3 становить 6,8. Небезпеки для здоров'я людей купання в Азовському морі не становить, - повідомила Олександра Кікарош.

Чи безпечно купатись в морі, у зв'язку з великою кількістю комки в затоці? Як засвідчили дослідження, трава не призводить до появи будь-яких шкідливих бактерій для здоров'я людей.

За повідомлення директора КП “Рятувально-водолазна служба” Олександра Врублевського за минулий тиждень вивезено понад 500 кубічних метрів комки — 93 камази. Найбільше зі Слобідки та 3-го пляжу. Наразі вітер відніс від берега траву, однак зі зміною погодних умов проблема знову актуалізується. Комунальні служби мають бути готові до чергового етапу розчистки пляжів від комки.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок