Фірма з асфальтом від заводу з орбіти Пономарьова виграла в іншої його фірми 21 мільйон на ремонт доріг

По матеріалам Наші гроші
18.09.2018 · 09:36 · переглядів - 1843

Департамент капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації за результатами тендеру 14 вересня уклав дві угоди з ПП “Санже-Черкаси” на проведення ремонтних робіт загальною вартістю 12,93 млн грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Фірма з асфальтом від заводу з орбіти Пономарьова виграла в іншої його фірми 21 мільйон на ремонт доріг

Відтак, фірма має до 15 жовтня провести поточний середній ремонт окремих ділянок автомобільних доріг О081662 Приморськ – Борисівка – Єлизаветівка – Андріївка – Берестове за 5,3 млн грн та під’їзду до с. Преображенка за 7,6 млн грн.

Для виконання робіт “Санже-Черкаси” закуповуватиме асфальтобетонну суміш в ТОВ “Бердянський завод залізобетонних виробів”.

Єдиним конкурентом ПП “Санже-Черкаси” на тендері виступило ТОВ “Бердянськбудрест”. Впродовж аукціону жоден з учасників не знижував вартості своїх пропозицій.

ТОВ “Бердянськбудтрест” входить до сфери впливу народного депутата Олександра Пономарьова, а її кінцевими бенефіціарами вказуються Світлана Векленко та Олександр Клошинський. Підприємство також буде закуповувати асфальтобетонну суміш в ТОВ “Бердянський завод залізобетонних виробів”, яке також входить до сфери впливу Пономарьова.

Окрім цього, Департамент капітального будівництва Запорізької ОДА шостого вересня оголосив про намір укласти дві угоди з ПП “Санже-Черкаси” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг у Приморському та Бердянському районах області загальною вартістю 8,02 млн грн. В обох випадках підприємство конкурувало з ТОВ “Бердянськбудтрест”.

ПП “Санже-Черкаси” належить Анаіт Оганесян. Керує фірмою Григорій Геворгян, про якого, як і про “Санже-Черкаси”. Як повідомляли раніше “Наші Гроші. Запоріжжя”, вони входять до групи  взаємопов’язаних підприємців, які отримали без конкурсу підрядів на ремонти доріг на 47 млн грн.




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок