На работу «Бердянськводоканалу» почали нарікати депутати

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.08.2019 · 11:37 · переглядів - 2392

На засіданні планово-бюджетної комісії депутати висловили серйозне невдоволення рівнем організації роботи на комунальному підприємстві «Бердянськводоканал»


Так, голова комісії Ірина Попова, як користувач послуг водоканалу, обурилась роботою комунальників.

Попова Ирина

 - Давати показання лічильника спожитої води необхідно до 25-го числа кожного місяця. В серпні на ці дні випали вихідні. Я декілька днів намагалась додзвонитись, щоб передати показання – все безуспішно! Ми виділяємо мільйони на це підприємство, а налагодити нормальну роботу з прийому показань там не можуть. В котрий раз ми чуємо, що ведуться роботи з прийому даних через Вайбер. Так у меня запитання, скільки ще чекати? На підприємстві шалені черги… - заявила Ірина Попова.

Заступник міського голови Григорій Горячов, якому і адресувала своє невдоволення Ірина Попова, заявив, що підприємство звернулось до Укртелекому про відкриття багатоканальної телефонної лінії, щоб містянам було простіше додзвонитись. З приводу Вайберу – роботи тривають…

Крім того, депутат Олександр Свідло закликав Григорія Горячова, як представника влади, вплинути на комунальне підприємство, щоб його співробітники припинили вимагати від людей встановлювати лічильники.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок