Голова ЗОДА Туринок ініціює аудит берегоукріплення в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.11.2019 · 17:26 · переглядів - 1620

З робочим візитом Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок відвідав Бердянськ. Очільник області під час огляду стану виконання робіт з берегоукріплення по вул. Горького заявив, що обласна комісія проведе аудит відповідності виділених коштів виконаним роботам.


9 мільйонів гривень з обласного бюджету виділено на проведення робіт з берегоукріплення по вул. Горького. Набережна була останнім об’єктом, який в рамках свого візиту Віталій Туринок відвідав в Бердянську. Очільник області хотів особисто ознайомитись зі станом реконструкції на теперішній час.

Оглянувши об’єкт, реконструкцією якого займалась фірма «Бердянськбудтрест», Вітаій Туринок заявив, що є підстави для проведення аудиту.

Я хотів особисто подивитись куди виділяються кошти з обласного бюджету. На наступному тижні буде створено комісію, яка перевірить фактично виконані роботи зі звітами на папері. У нас є питання… - заявив Віталій Туринок.

Секретар міської ради Олексій Холод, який супроводжував голову області по Бердянську, звернувся з проханням долучити і бердянських спеціалістів до проведення аудиту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок