«Мохіто», версія 2.0. МАФ і «кріпацька» стіна з піноблоку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.05.2020 · 12:59 · переглядів - 3645

На черговій комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин депутат Віталій Байдала висловив занепокоєння з приводу інформації про відновлення роботи «Мохіто» і планів нових власників на зведення стіни з піноблоків

«Мохіто», версія 2.0. МАФ і «кріпацька» стіна з піноблоку

На території, де раніше розташовувалось “Мохіто”, роботи розпочались ще на початку квітня. Нещодавно поблизу закладу з'явилась тимчасова споруда, ідентична МАФу, в попередні роки відомого як “БухлоБар”. В попередніх матеріалах ми вже повідомляли, що цей заклад пов'язували з одіозним депутатом Віктором Цукановим і його колегою Богданом Сушко.

Нещодавно Богдан Сушко голосно відзначився ініціативою внесення змін в порядок проведення ярмарку в центрі міста, дозволивши брати участь лише суб'єктам, які мають стаціонарні кафе або їх орендують. В контексті останніх змін довкола “Мохіто” постає  запитання, яку мету переслідувала ініціатива депутата від БПП “Солідарність”? Схоже, що окрім власних економічних інтересів та додаткових політичних дивідендів інших мотивів і не було...

Так чи інакше, активність поблизу території пляжу №1 занепокоїла мешканців прилеглих будинків. За словами Віталія Байдали люди занепокоєні ймовірністю істотних порушень шумового режиму в період курортного сезону. За інформацією депутата, вирішити проблему з голосною музикою, нові орендарі планують зведенням стіни з пінобілоку. У зв'язку з цим Віталій Байдала закликав чиновників мерії проконтролювати дане питання, щоб на набережній не виросла ще й потворна стіна, а за дотриманням шумового режиму стежили відповідні служби.

Голова профільної комісії Володимир Безверхий підтримав колегу і категорично заявив, що зведення “кріпацької стіни” ніхто не дозволить!




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок