Депутатам пропонують затвердити концепцію індустріального парку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.09.2021 · 15:12 · переглядів - 3630

На чергову сесію міської ради виконком виносить проект рішення про затвердження концепції індустріального парку. Даний документ дозволить Бердянську претендувати на фінансування з державного бюджету.

Депутатам пропонують затвердити концепцію індустріального парку

За інформацією начальника відділу інвестиційної діяльності виконавчого комітету Інни Комарової в наступні три роки держава обіцяє на розвиток індустріальних парків виділяти до 2-х мільярдів гривень на рік. Всього по Україні існує 25 індустріальних парків.

Затвердження концепції бердянського індустріального парку стане першим кроком для офіційного оформлення кластеру. На території 22 га між колишнім заводом «Прилив» та очисними спорудами вже відведено земельну ділянку, яка на кадастровій карті вже відзначена для індустріального парку.

В порівнянні з іншими індустріальними парками, Бердянськ має декілька переваг:

  • Порт;
  • Навчальні заклади професійно-технічної освіти, які забезпечуватимуть сталий потік кваліфікованих працівників до об’єктів виробництва.

Члени планово-бюджетної комісії рекомендували Інні Комаровій ще раз презентувати дану концепцію на засіданні Дня депутата, що всі обранці мали змогу ознайомитись з перевагами запропонованого документу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок