Народна артистка України з Бердянська (дружина Табачника) повертається на театральну сцену України

Бердянськ 24
06.11.2023 · 12:48 · переглядів - 64156

Народна артистка України та росії Тетяна Назарова, дружина екс-міністра освіти Дмитра Табачника, повертається на сцену театру.

Народна артистка України з Бердянська (дружина Табачника) повертається на театральну сцену України

30-го листопада в Національному академічному театрі ім. Лесі Українки відбудеться прем’єра спектаклю "Agnoris". Артистка зіграє роль бабусі «матуся Лу».

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну артистка жодним чином не коментувала агресію і перебувала в тіні. Процес по державній зраді чоловіка-втікача Дмитра Табачника також не коментувала. Колеги Тетяни Назарової в коментарях ЗМІ зазначали, що народна артистка веде скритий спосіб життя і мало з ким спілкується.

З 1982 року Назарова розпочала кар'єру у театрі, а також паралельно знімалась у кінопроектах обох країн. За її плечима участь у таких фільмах та серіалах, як "Доярка з Хацапетівки", "Повернення Мухтара", "Роксолана" та інші. 1996 року уродженка Бердянська отримала престижне звання Народної артистки України, а вже 2003-го стала Народною артисткою терористичної Росії. У 2009 році вона також отримала від Кремля "Орден Дружби" за внесок у розвиток "дружби та співробітництва" між Російською Федерацією та Україною.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок