Нікого нє жалко. Історія з підривом каховської дамби - які висновки для бердянських колаборантів?

Бердянськ 24
07.06.2023 · 10:39 · переглядів - 3675

Колишні українці, які добровільно присягнули на вірність окупанту, не стали і не стануть для рашистів своїми.

Нікого нє жалко. Історія з підривом каховської дамби - які висновки для бердянських колаборантів?

Спровокована катастрофа, яку вже називають найбільшою техногенною в історії Європи з часів Чорнобиля, шокувала кожну свідому людину. Але реакція росіян — це за гранню будь-якого розуміння.

Очевидно, що найбільше зараз потерпають від повені регіони, які агресор нехай і за допомогою циркового референдуму, але все ж записали до кордонів рф. І що? Хтось побачив від решти росіян якусь стурбованість, співчуття?

Ми переконані, що абсолютна більшість жителів Херсонщини мають жовто-блакитне серце. Але ж болотні живуть в парадигмі 96 відсотків “за расію”. І при цьому вони відверто кайфують від того, що їх нові співгромадяни тонуть і кращому випадку просто залишаються на вулиці в одному комплекті одягу. І тим, хто і підтримав “расія тут навсєгда”, жодного виключення.

В тому числі завдяки таким зрадникам — болото там надовго. А от росії і минулого життя вже не буде ніколи.

Ви ж бачите, навіть власні окупаційні війська, що залишилися на лівому березі оскаженілий рашистський натовп не особливо хвилюють. Суцільна ейфорія з приводу зруйнованої дамби і нормального життя на території, яка, знову ж таки, в брошурці під назвою “конституція рф” значиться як своя.

А тепер до бердянських колаборантів. Скільки відсотків ви залишаєте, що з вами не вчинять так само? От якщо не волати, не бити кулачком з триколорним прапорцем в груди... А просто сісти, тверезо оцінити все, і прислухатись до внутрішнього голосу.

Так, не дамба. Але ж збоченці можуть знайти варіант, як наробити максимального лиха. Не будемо їм підказувати, бо там і найжахливіші версії сприймають як робочу схему.

Розгляньте показник - нуль відсотків. Нуль. Ви не стали для них своїми. І не станете. Зрадників ніде серйозно не сприймають.

Ви самі, по своїй волі зайшли в це болото. Воно швидко пересихає, але все ще дуже небезпечне. І остерігатися вам його потрібно куди більше, ніж чистого українського узбережжя Азовського моря.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок