Окупанти нищать лісополоси від "Військового містечка" до нововасилівського трикутника

Бердянськ 24
04.03.2024 · 12:58 · переглядів - 3046

Розширяють трасу. Для чого?

Окупанти нищать лісополоси від "Військового містечка" до нововасилівського трикутника
Червоним позначена ділянка траси на якій ведуться роботи. Скрін з Гугл мапи.

Бердянці звернули увагу на масштабні роботи, які окупанти проводять на Східному проспекті.

Вирубують дерева з обох сторін за "Військовим містечком", заганяють техніку. Очевидно, серйозно розширюватимуть дорожнє полотно до нововасилівського перехрестя. Можливо, це якось пов'язано з розмовами про будівництво залізниці через Бердянськ. А може хочуть щось габаритне возити в аеропорт та на аеродром, - пише людина з окупованої території.

Бердянці повідомляють, що окупанти вже перекрили цю дорогу для пасажирського транспорту. Автобуси з Маріупольського напрямку тепер їдуть на Азовське кільце і не заходять на бердянський автовокзал. Пасажирам треба самотужки добиратися за місто, якщо вони бажають потрапити на цей рейс.

Дописувач не виключає, що в цій локації можуть розміщувати і якісь захисні укріплення. А також не виключено, що окупанти розглядають її як потенційну літну смугу. Судячи з початкових робіт, і довжина, і ширина траси дозволятиме сідати літакам.

В будь-якому випадку при росіянах Бердянськ активно мілітаризується, перетворюючись з курорту на суцільне військове містечко. Туристів немає і не планується. А от морський порт, діючі промислові підприємства, аеродром і багато інших об'єктів окупанти використовують, передусім, у воєнних цілях.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок