Пафосні «Ліски», точне «8 Березня», величний «Центр». Як штучний інтелект уявляє емблеми мікрорайонів Бердянська?

Бердянськ 24
20.11.2023 · 17:01 · переглядів - 976

Дуже не подобається, що росіяни паплюжать діючі символи українського Бердянська. Не має сумнівів, що герб та прапор обов’язково повернуть свій законний вигляд після звільнення міста. А поки стало цікаво: як ШІ уявляє емблеми всіх 12 мікрорайонів міста?


Центр

Велично. Як і має виглядати головна частина міста.

Дуже близько до реального вигляду бердянської мерії. Відзначаємо, що більше нагадує варіант до капітального ремонту площі Єдності.

логотип цетрального району по версії ЩІ

Коса

Також акцент на ретро-варіанті. Пляж, кривий зріз води, дерево – маслина, як символ місцевості… Нічого зайвого. Як було років 15-20 тому на більшій частині бердянської коси.

лого коси по версії ЩІ

Колонія

Крайній мінімалізм і чомусь чорно-білий фон. Очерет і водний канал. Щось в цьому однозначно є.

лого району колонія по версії ЩІ

АКЗ

Так штучний інтелект бачить кабельний завод, який дав початок заселенню района, і відомі схили до морського пляжу.  АКЗ по зображенню вгадати непросто, але як є.

логотип АКЗ по версії ЩІ

Нагірна частина

Місцевість більше схожа на Прикарпаття. Але головний символ району – величезна телевізійна вишка по вулиці Правди повертає нас до Бердянська. Вигляд емблеми досить непоганий, але точність шкутильгає. Треба допрацьовувати.

Лого Нагірної Частини по версії ЩІ

8 березня

А тут все ясно та логічно – черешневі сади та виноградники. Виглядає не особливо сучасно, але до точності змісту претензій взагалі жодних.

логотип району 8 березня по версії ЩІ

Ліски

Історично рибальське поселення, з якого у більшості туристів починається знайомство з Бердянськом через автовокзал.

Вигляд дуже презентабельний. Сподіваємось, що це недалеке майбутнє після того, як станція «Бердянськ» знову з’явиться в розкладі українських автобусних маршрутів.

логотип Лісок

Військове містечко

Тут максимально в лоба. Мілітарі-стиль, жовте сонце, блакитний літак… Окупантам зрозуміло, що за країна повинна розміщувати в цьому районі Бердянська свою техніку? Тим паче, що російська тут дуже часто хворіє і не приживається.

логотип військового містечка по версії ЩІ

Слобідка

Досить неочікуваний результат. Так ШІ бачить морську дамбу в Бердянську і враховує, що на території «Слобідки» розташовується зоопарк з дикими тваринами.

логотип Слобідки по версії ЩІ

Азмол

Емблема з відчуттям потужності, якою віє від заводу, що дав назву і району. Величезні цистерни, високі труби. Пізнаваність явно простежується. Цікавий варіант.

Логотип АЗМОЛу по версії ЩІ

Скловолокно

Потужний промисловий гігант і улюблений всіма бердянцями бульвар імені Тараса Шевченка. Саме таку сполуку цих двох локацій вбачає на одній картинці ШІ. Не дуже явно, але знову ж таки: варіант на майбутнє пристойний.

логотип Скловолокна по версії ЩІ

РТС

А ось тут 9 із 10. Виробництво сільськогосподарської техніки, промка, окраїна міста. Так, не особливо велично як для варіанта емблеми, але вельми схоже.

логотип РТС




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок