Рівно чотири роки тому Президент Зеленський відвідав Бердянськ

Бердянськ 24
11.04.2024 · 09:16 · переглядів - 768

Чекаємо наступного візиту в українське місто

Рівно чотири роки тому Президент Зеленський відвідав Бердянськ
У 2020-му році публічна програма візиту Володимира Зеленського до Бердянська обмежилася відвідинами порту. Фото: сайт Президента України

Володимир Зеленський неодноразово бував в Бердянську. Під час сценічної кар`єри гастролював з "95 кварталом", а в бекстейдж-відео зазначав, що дитинство провів на Азовському морі в наших місцевих оздоровчих центрах.

В 2020-му Зеленський відвідав Бердянськ вже у статусі Президента України. Метою візиту було виключно будівництво на території морського торговельного порту ВМФ-бази. Вся програма перебування Президента локалізувалася саме на території БМТП.

Цікаво, що влітку 2020-го Бердянськом пройшов слух, що Зеленським має відвідати місто з більш насиченою програмою. Найбільше на можливий вояж першої офіційної особи країни відреагувала місцева влада. Вона нарешті вирішила прибратися, вигнала на вулицю повний склад комунальників  і ледь не в три зміни наводила лад на Мелітопольському шосе, на АКЗ, поблизу палацу спорту та на всіх можливих автошляхах по дорозі до мерії.

А Зеленський тоді не приїхав. І не відомо, чи то були просто чутки, чи дійсно в нього змінилися плани.

Всі бердянці прекрасно розуміють, що значитиме наступний приїзд будь-якого Президента Незалежної України в місто. Всі бажаємо, щоб це сталося якомога швидше.




Останні новини Бердянська
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок