Рівно дев'ять років тому відмінили залізничне сполучення "Бердянськ-москва"

Бердянськ 24
11.03.2024 · 10:33 · переглядів - 1116

11 березня 2015 року мав відбутися запланований розкладом рейс з вокзалу українського Бердянська до столиці країни-агресорки. Його відмінили, і більше залізницею ні бердянці на росію, ні в зворотному напрямку ніхто не їздив

Рівно дев'ять років тому відмінили залізничне сполучення "Бердянськ-москва"
Загалом останній потяг з Бердянська до головного міста країни "404" рушив 9 березня 2015 року. Наступний мав їхати 11.03.2015, але рейс скасували, пасажирам повернули гроші за білети. Фото: архів "Бердянськ 24"

Росія вже більше року як анексувала Крим і захопила частину Донбасу, а транспортне сполучення Бердянська з москвою працювало на повну потужність. Людей з проукраїнської позицією це дратувало, для категорії "ви нє понімаєтє – ето другоє" це завжди було приводом для провокаційних дискусій про "війну політиків" і "адін народ".

Подальші дії на Донбасі і, особливо акцентовано, 2022-ий рік показали, хто з них був правий. За цей час ракет і снарядів з росії в Україну прилетіло в тисячі разів більше, ніж могло б проїхати людей за дев`ять років.

Останнім часом окупанти багато говорять про нову залізничну колію, яка буде везти в захоплені регіони Приазов'я військову техніку і, можливо, інколи й пасажирів. Уявити, що в майбутньому з деокупованого Бердянська до Москви будуть курсувати потяги – нереально. І взагалі це краще не уявляти.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок