Росгвардія створює кадетські класи в окупованих школах

Бердянськ 24
06.03.2024 · 12:36 · переглядів - 1285

Мілітаризація дітей в захоплених регіонах України поглиблюється

Росгвардія створює кадетські класи в окупованих школах
Окупанти продовжують знущання над дітьми з окупованої частини України. Змалечку їх готують воювати і помирати за диктатора та імперські амбіції чужої країни. Фото: z-пабліки

Росіяни активно запроваджують нові елементи "педагогіки" – кадетські класи.

Пропагандистські Z-пабліки повідомляють про 15 кадетських класів, які розпочали роботу на окупованій Мелітопольщині в рамках угоди між росгвардією, "міністерством освіти та науки Запорізької області" і "адміністрацією області".

Підписаний представниками окупаційної влади області документ засвідчує, що подібні класи відкриватимуть і в інших окупованих районах. Скоро такі мають з'явитися і в Бердянську.

Як пояснюють представники "науки" рф, кадетські класи – нове явище в російській педагогіці, мета якого покращувати військово-патріотичне виховання молоді та формування військово-професійної орієнтації учнів.

Відзначимо, що паралельно з відверто мілітаристичним нахилом класів в Бердянську окупанти створюють і цілі церковно-приходські гімназії. Зараз така вже діє на базі захопленої ЗОШ №5. Наочна демонстрація єднання армії агресора з російською церквою в окремо взятому місті.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок