Росіяни прибирають бердянців з керівних посад. "Бердянськводоканал" очолив черговий кадр з "ДНР"

Бердянськ 24
04.03.2024 · 09:43 · переглядів - 2761

Хвиля звільнень місцевих спеціалістів, а також призначень "гастролерів" триває.

Росіяни прибирають бердянців з керівних посад. "Бердянськводоканал" очолив черговий кадр з "ДНР"
"Бердянськводоканал" перетворюється у просто "водоканал". Місцевих скорочують. Фото: сайт БВК

Як повідомили "Бердянськ 24" джерела з окупованої території, з першого березня на "Бердянськводоканалі" нове керівництво. "Шефи з росії" прибрали з посади Олега Петрова. На його місце поставили дончанина Затишного, який в недавньому минулому очолював в "ДНР" проектну організацію.

Також на двері вказали головному бухгалтеру "Бердянськводоканалу". І крім того, анонсується масове звільнення штату. Передусім з бердянською пропискою.

В цій історії показовим є приклад саме Петрова. Спочатку він отримав підозру за колабораційну діяльність від України. А при першій нагоді росіяни його і звільнили.

Олег Петров заради посади зрадив державі, за що може отримати від 10 до 15 років та з конфіскацією майна. А тепер залишився тільки з підозрою, без посади. Скріншот z-пабліки

Також знаходимо підтвердження інформації, що росіяни хочуть повністю прибрати бердянців з ключових посад в місті, замінивши їх переселенцями з Донецька, Луганська та безпосередньо рф. Минулого тижня "Бердянськ 24" писав про подібні кадрові перестановки на залізничних станціях "Бердянськ" і "Берда".




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок