"Треба або воювати, або присвятити себе повністю роботі на нашу перемогу", - військовий лікар Євген Георгієв

Бердянськ 24
07.04.2024 · 19:23 · переглядів - 992

4 квітня в Києві відбулася презентація каталогу та нагородження переможців. "Бердянськ 24" відвідав захід і поспілкувався з Євгеном Георгієвим про "Щоденник лікаря", рідний Бердянськ і настрої українців

"Треба або воювати, або присвятити себе повністю роботі на нашу перемогу", - військовий лікар Євген Георгієв
"Звільнення Бердянська - то тільки питання часу", - Євген Георгієв. Фото "Бердянськ 24"

"Щоденник лікаря", автором якого є військовий лікар, бердянець Євген Георгієв, посів друге місце у всеукраїнському художньому конкурсі "А4 кулькова ручка".

Наш земляк пройшов відбір з-понад 300 учасників. Оповідання Євгена опублікували в каталозі "Український щоденник 2022-2023". Євген розповів "Бердянськ 24", що щоденник був "пробою пера", раніше медик писав хіба що дописи в соцмережах.

Це мій дебют, мабуть. А Facebook та інші соцмережі були "пробою пера". А зараз, бачите, професійне журі дало високу оцінку моєму щоденнику. Мені дуже приємно", - зазначив Євген.

Він також пояснив, чому не публікує нові історії щоденника.

Через різні причини, не лише через те, що там кров або важкі поранення. Просто не всі люди готові до того, що я хотів би їм сказати. Він ще пишеться, як ви розумієте, що ці події в Україні тривають. Але я зараз не публікую нових сторінок через те, що поки не відчуваю, щоб ці сторінки були дуже дотичні до життя інших людей. Я зараз занурився в роботу. Гадаю, через певний час зможу опублікувати наступну частину", - зауважив доктор.

Щоденник лікаря. Короткі розповіді легким стилем про дуже складні часи. Фото: "Бердянськ 24"

Водночас бердянець хотів би в майбутньому надрукувати "Щоденник лікаря". Зараз медик працює над третьою частиною оповідання.

Євген Георгієв зізнався, що з Бердянськом і людьми, які залишилися там, його майже нічого не поєднує. Він переконаний, що Бердянськ "вдасться звільнити, це питання тільки часу. Це буде дуже приємно".

Військовий лікар упевнений, що треба чинити спротив, щоб наблизити деокупацію Бердянська та перемогу.

Чекати... просто так уже нічого не отримуєш. Треба або воювати, або присвятити себе повністю роботі на нашу перемогу. Не варто дивитися на війну, як якесь кіно з екранів своїх телефонів або телевізорів, а треба долучитися особисто, бо по іншому у нас не вийде те, чого ми всі прагнемо. Звільнити та дати бій цьому агресору", - наголосив військовий медик.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок