У Бердянську працівники кримінальної поліції затримали "на гарячому" наркозбувача

По матеріалам пресс-службы полиции
25.11.2021 · 15:16 · переглядів - 5841

25-річний житель Донецької області, який тимчасово мешкав у місті Бердянськ, збував громадянам безконтактним шляхом наркотичний засіб «канабіс». Під час чергового факту збуту фігуранта було затримано співробітниками кримінальної поліції. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру.

У Бердянську працівники кримінальної поліції затримали "на гарячому" наркозбувача

24 листопада працівники відділу кримінальної поліції Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області відпрацьовували здобуту інформацію щодо наркообігу на території міста. Близько 9:30 біля одного з багатоповерхових будинків по проспекту Західному оперативники помітили молодого чоловіка, який на мобільний телефон щось фотографував на землі, постійно озирався, а при наближенні поліцейських помітно занервував. На запитання чи є в нього при собі заборонені речовини, він спробував непомітно для правоохоронців скинути три згортки на землю.

Для огляду місця події прибула слідчо-оперативна група районного відділу поліції. Особу громадянина було встановлено – це житель Донецької області 1996 року народження.

Також співробітники поліції з’ясували, що розповсюджувач на момент викриття мав при собі три згортки з наркотичним засобом (попередньо «канабіс») та встиг зробити дев’ять «закладок», які сфотографував на телефон.

Загальна вага вилучених згортків становить 13,5 грамів.

Правопорушника затримали на місці події в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодекс України.

Наразі за процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури, фігуранту повідомлено про підозру у збуті наркотичних засобів за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-465-74-51, 096-655-02-29 або «102».




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок