Ліцензія на аптеку

Ліцензія на аптеку знадобиться кожному підприємцю, який хоче відкрити свій аптечний пункт.

Ліцензія на аптеку

Аптечний бізнес з кожним роком зростає і набирає все більших обертів. Люди як і раніше продовжують хворіти, збільшується вартість зарубіжних і вітчизняних медикаментів, люди піклуються про своє здоров'я і використовують профілактичні препарати, велику роль відіграють всілякі рекламні кампанії. Середньостатистичні аптечні чеки містять досить значні суми, медикаменти мають, в середньому, два роки терміну придатності. Ці фактори впливають на те, що аптеки можна назвати прибутковим бізнесом.

Сучасний ринок широко заповнений аптеками, але якщо підходити конструктивно, то можна відкрити аптеку з нуля поблизу торгового центру, станцій метро, медичних установ та інших будівель масового скупчення населення.

Відкриття потрібно почати з реєстрації підприємства. Можна зареєструватися, як індивідуальний підприємець, а так само можна відкрити Товариство з обмеженою відповідальністю або Відкрите акціонерне товариство. При реєстрації, як індивідуального підприємця необхідно знати, що власник повинен мати диплом провізора або фармацевта.

Ліцензія на аптеку знадобиться кожному підприємцю, який хоче відкрити свій аптечний пункт. Отримання ліцензії на аптеку, наблизить Вас до заповітної мети - відкриття аптечного пункту і подальшому розвитку бізнесу. Близько 50% успіху аптечного бізнесу, залежить від вибору місця розташування торгової точки. Саме тому, розташовувати аптеку, найкраще поблизу скупчення людей: біля станцій метро, ​​недалеко від зупинок, магазинів або торгових центрів. У гонитві за прибутком, люди забувають про якість. Попит на медикаменти та медичні препарати є завжди, а от якісних аптек не вистачає. При сумлінному веденні бізнесу, витрати на нього швидко окупляться і він почне приносити гарний прибуток.

Тому, вартість ліцензії на аптеку не повинна бути перешкодою для підприємця, який збирається відкривати як окремий пункт, так і мережу аптек. Існує необхідний мінімум, без якого ніяка аптека, не отримає ліцензію. В аптеці повинні бути присутніми: меблі, комп'ютери та відповідне програмне забезпечення, холодильне обладнання, касовий апарат. Так само бажано кондиціонер і інші зручності, для комфорту клієнтів та працівників.

Дуже хочеться, щоб Ваші гроші - працювали на Вас, тому, маленька порада тим, кому необхідно отримати ліцензію для аптек: найвірніший шлях, це організації, які спеціалізуються і працюють, не один десяток років, в даному напрямку, і зсередини знають всі тонкощі справи.



На початок