Відкатні ворота в Івано-Франківську від brama-market.lviv.ua. Вибираємо виробника

Якщо ви власник авто, то слід придбати гаражні ворота, які б не лише перекривали в’їзд до гаражного приміщення, але й надійно його захищали

Відкатні ворота в Івано-Франківську від brama-market.lviv.ua. Вибираємо виробника

Ролетні та гаражні брами Івано-Франківськ

Саме для такого ми радимо скористатися перевіреними та надійними воротами європейського виробництва Hormann, Doorhan, Alutech, Wisniowski, Ryterna. Вони не лише перекривають заїзд, а й здатні тримати тепло в вашому гаражі, що дуже актуально для зимової пори року. Користуйтеся секційними воротами з теплими панелями від 40 мм, - цієї товщини достатньо, щоб тепло не виходило з гаража. Окрім того, гаражні ворота складаються зі сталевих сандвіч-панелей, котрі наповнюють спіненим поліуретаном. По периметру воріт, як правило, розташовують гумові ущільнювачі, котрі перешкоджають протягу проникнути до гаража. Якщо ви ніколи не опалюєте гараж, то радимо скористатися чудовими ролетами на гараж. Вони не тримають тепло по причині тонких ламелей, проте їх можна поставити на будь-який отвір, вони компактно розташовуються в отворі та стійкі до злому.

Розпашні та відкатні брами Івано-Франківськ

Прикрасьте вашу господу гарними та стильними в’їзними розпашними воротами! Вони надійні, перевірені часом та людьми, окрім того, їх можна зробити кованими. Такі системи захистять вас від сторонніх очей та від зловмисників. Для розпашних воріт потрібна певна територія, щоб вони змогли нормально прочинятися, а тому, якщо у вас маленький заїзд, краще скористайтеся відкатними вуличними воротами в Івано-Франківську. Для наповнення полотна користуються профлистами, сандвіч-панеллю, алюмінієм, сталлю, багато корисного чекає вас тут https://brama-market.lviv.ua/products/category/2224787.

Серед перевірених виробників зверніть увагу на:

  • Розсувні ворота Wisniowski, з гарячою оцинковкою, вбудованою автоматикою, ворота покриваються у 2 шари полімерною фарбою, а виробник дає гарантію на 10 років.

  • Зсувні брами Алютех, пропонуються без зашивки та з зашивкою ролетними профілями чи сандвічними панелями. Ворота покривають попередньо спеціальними фарбами, що допомагають уникнути ржі.

  • Відкатні системи Дорхан - це поєднання невисокої ціни та відмінної якості. Їх можна замовити в індивідуальних розмірах, або вже готові, з наповненням профнастил. Вони стійкі до будь-яких погодних умов, чудово працюють навіть за досить низьких температур.

Автоматика на ворота Nice, Faac, CAME Івано-Франківськ

Чи знаєте, що ворота мають керуватися легко та невимушено? Погодьтеся, що виходити на вулицю в погану погоду для того, щоб відчинити та зачинити браму, особливо, якщо ви кудись поспішаєте та не маєте зайвого часу…або ж мокнути під дощем… Ми знаємо, як вирішити вашу проблему! Ви маєте змогу зробити у нас замовлення на автоматику, за умови одночасної покупки приводу та брами вас чекає знижка -150 євро! Це не все: на весь товарний ряд регулярно діють знижки, ми безкоштовно розвозим товари, заміри гаражних отворів теж без оплати. У нас лише перевірені приводи, що максимально пристосовані до погодних вітчизняних умов - вони бездоганно впораються зі своєю роботою як в спеку, так і в холод. При замовленні скажіть менеджеру про вагу воріт, на які будуть ставитися приводи, тип, розмір. Також вказуйте, яке навантаження будуть зазнавати брами, аби ми підібрали для вас найкраще рішення.

Компанія БРАМА МАРКЕТ у Івано-Франківську, виготовлення, монтаж, сервіс

  • За доставку вам не треба платити;

  • Купуєте в салоні? - знижка до 25%;

  • Замірник безкоштовно надасть вам послуги;

  • Від виготовлення до поставки воріт вам пройде не більше 10 днів.

Компанія «БРАМА МАРКЕТ» у Івано-Франківську - це не тільки перевірені та якісні товари та послуги. У нас є ролети для гаража, автоматика, ворота промислові, складні, автоматичні.АКЦІЯ! З 12 квітня по 19 квітня при покупці брам - монтаж у подарунок.

Мережа салонів автоматичних воріт в Україні «Брама Маркет» - Івано-Франківськ, Львів, Рівне.



На початок