Якщо вирішили придбати фен для волосся, краще купляти Rowenta

З початку ХХ століття німецький бренд Rowenta став найпривабливішим для вимогливих споживачів, бо продукція, яку пропонує дана компанія, – бездоганного результату.

Якщо вирішили придбати фен для волосся, краще купляти Rowenta

Ця компанія є офіційним представником в Україні по продажу побутової техніки.

Дана компанія працює за унікальними технічними характеристиками. Вся продукція – чи то пилососи, чи праски, парогенератори чи фени й епілятори – все витонченого дизайну. А останні 10 років компанія виготовляє всю свою продукцію з попереднім екологічним проектуванням. Показово, що Rowenta є партнером Всесвітнього фонду дикої природи, тому вони й виносять на перший план екологічні розробки своєї продукції.

Якщо ви вирішили придбати продукцію даного бренду, а зокрема, фен для волосся, що досить необхідний для вживання, можна звернутися до сайту https://www.rowenta.ua/. З посібника користувача, що знаходиться на сайті, споживач може познайомитися з товарами, необхідними для догляду за білизною, за оселею, за підлогою, з товарами особистої гігієни. Представлено великий асортимент фенів для волосся.

На офіційному сайті виробника фени для волосся пропонуються різного дизайну, різної частоти обертання, з різним режимом холодного повітря. Є фени безшумні, є з налаштуванням температури, з турборежимом, фени концентратори, фени дифузори, фени з економічним енергопостачанням. Деякі з них вирізняються потужністю та швидкістю сушіння. Деякі - швидким і професійним укладенням волосся.

Цінова планка – від 300 гривень до трьох тисяч

Наприклад надшвидкий та суперпотужний фен, розроблений для ідеального укладання зачіски, коштує понад 2000 гривень. Є недорогий фен – 369 гривень – він забезпечує швидке та легке сушіння. Швидке ультрасушіння, гладке та сяюче волосся забезпечується з допомогою фену, вартістю 699 гривень. Зупинивши свій вибір на будь-якому з представлених на сайті фенів, ви можете зв’язатися з дистрибьютерами фірми. Обравши необхідний товар, ви маєте знати, що при купівлі вам надається гарантія на ремонт і обмін за європейськими стандартами.

Крім того, на сайті даного магазину є рубрика клієнтського обслуговування, де споживач може обрати собі необхідний товар, познайомитися з умовами гарантії на вибраний ним продукт, знайти адресу ремонтного центру, прочитати інструкцію користувача, отримати відповіді на всі запитання та консультації менеджерів.



На початок